ennl

machines

Universal Laser VLS 3.50 – 50 watt
DigiFab Laser machine VersaOnze Versa laser met een vermogen van 50 watt en een werkvlak van 600 x 300mm is ideaal voor het snijden van maquettes en andere producten op een zeer hoog niveau. Met een minimale marge van 0,5 ~ 1,0mm kan er veel detail in uw maquette of product gebracht worden. De maximale dikte van hout en perspex is voor deze machine 10mm.

 

 

BRM 180 watt
Onze BRM laser met een vermogen van 180 watt en een werkvlak van 1250 x 900mm is ideaal voor het snijden van grotere en dikke platen. De snij en graveer precisie van de BRM machine is iets minder dan de Versa laser maar nog steeds van erg hoog niveau. Met deze machine kunnen we hout tot 12mm en kunststof tot een dikte van ongeveer 20mm snijden.

Om de vele mogelijkheden van beide machines te bekijken kunt u door het portfolio van de lasersnijders bladeren. Voor beide lasers geldt dat ze bijna alle materialen kunnen snijden zolang er geen Chloor in zit. Metalen kunnen niet gesneden worden met de laser. We kunnen staal wel markeren d.m.v. Cermark spray, meer uitleg vindt u hierover onder het materialen kopje op de website.