ennl

LASERSNIJDEN

Versa 50 watt
Onze Versa laser met een vermogen van 50 watt en een werkvlak van 600 x 300mm is ideaal voor het snijden van maquettes en andere producten op een zeer hoog niveau. Met een minimale marge van 0,5 ~ 1,0mm kan er veel detail in uw maquette of product gebracht worden. Om de vele mogelijkheden te bekijken kunt u door het portfolio van de lasersnijder bladeren. De maximale dikte van hout en perspex is voor deze machine 10mm.

BRM 180 watt

Onze BRM laser met een vermogen van 180 watt en een werkvlak van 1250 x 900mm is ideaal voor het snijden van grotere en dikke platen. De snij en graveer precisie van de BRM machine is iets minder dan de Versa laser maar nog steeds van erg hoog niveau. Met deze machine kunnen we hout tot 12mm en kunststof tot een dikte van ongeveer 20mm snijden. Om de vele mogelijkheden te bekijken kunt u door het portfolio van deze lasersnijder bladeren.

Voor beide lasers geldt dat ze bijna alle materialen kunnen snijden zolang er geen Chloor in zit. Metalen kunnen niet gesneden worden met de laser, hier gebruiken we de plasmasnijder voor. We kunnen staal wel markeren d.m.v. Cermark spray, meer uitleg vindt u hierover onder het materialen kopje op de website.

Onder het kopje instructie wordt in het kort uitgelegd hoe u een geschikte lasersnij file kan opmaken. Ter ondersteuning bieden we verschillende templates aan waarin de maten en kleurinstellingen al goed staan. Zodra uw tekening af is kunt u deze naar ons toe mailen en kunnen we hier een offerte voor opmaken. De tariefen voor het materiaal en de snijkosten staan vermeld onder het kopje prijzen.

Voor verdere vragen kunt u altijd bellen naar 040 82 00 774 of mailen naar info @ Digifab.nl .