ennl

templates

Om het frees proces zo snel mogelijk te laten verlopen hebben we een document opgesteld met daarin een korte uitleg over hoe u een frees opdracht op de juiste manier opmaakt. Als u de stappen volgt en het bestand (mogelijk meerdere bestanden) opslaat als <uw naam><materiaal><dikte> en naar info@digifab.nl mailt, meten wij het door en sturen u een offerte voor het te snijden werk.

Fouten in de tekening zijn voor eigen verantwoordelijkheid. Bij aanlevering van de tekening kijken wij of de file geschikt is om te frezen. Kleine dingen als lijndiktes en kleuren aanpassen doen wij kosteloos. Als u een van onze templates gebruikt krijgt u 1,50 euro ex btw korting op de factuur.

Mocht het bestand grotere aanpassingen vereisen, nemen we contact met u op. Deze aanpassingen in de tekening kunnen wij voor u verzorgen, maar hier wordt een standaard uurtarief van 65 euro (ex btw) voor gerekend.

AutoDesk AutoCAD Templates Adobe illustrator Templates
Autodesk AutoCad
Adobe Illustrator CS5

Sla de templates op door met de rechtermuis te klikken Save link as…

Opsturen is geen probleem, hiervoor brengen we 6,75 euro (verzenden) + 1,25 euro (verpakking) extra in rekening. Wij proberen een levertijd van 1 tot 3 werkdagen na akkoord te hanteren.