ennl

CnC FREZEN

Onze CNC frees heeft een maximaal werkvlak van 1700 x 700 mm en kan hout bewerken tot een maximale diepte van 20mm. De maximale dikte van het hout zelf is 40mm, hier kan dan tot 20 mm diep in gefreesd worden. De frees wordt veel gebruikt voor platen of objecten waarbij het van belang is dat er geen brandranden te zien zijn zoals bij de lasersnijder het geval is. De frees heeft 3 assen waar deze over kan bewegen, X, Y en Z; respectievelijk lengte, breedte en hoogte, ook wel 2,5 D cnc frezen genoemd. Houd er bij frezen rekening mee dat de binnenhoeken altijd een radius hebben van de helft van de diameter van de gebruikte frees.

We frezen momenteel alleen met een 8mm frees, in de toekomst breiden de keuze in freesjes uit. De 8mm frees gebruiken we voornamelijk om grote oppervlakten uit een materiaal te frezen met een specifieke diepte of gewoon vormen door en door te snijden. De tolerantie bij een specifieke diepte is momenteel ongeveer 0,5 mm

Onder het kopje instructie wordt in het kort uitgelegd hoe u een geschikte cnc file kan opmaken. Omdat het aanleveren van een geschikte tekening erg precies komt raden we u aan onze CNC-template te gebruiken. Zodra uw tekening af is kunt u deze naar ons toe mailen en kunnen we hier een offerte voor opmaken. De tarieven voor het materiaal en de snijkosten staan vermeld onder het kopje prijzen.

Voor verdere vragen kunt u altijd bellen naar 040 82 00 774 of mailen naar info @ Digifab.nl